skip to Main Content

Политичарите на тапет на Сергеј Варошлија во Студио „Мода“ (ВИДЕО)

Политичарите на тапет на Сергеј Варошлија во Студио „Мода“ (ВИДЕО)
  • 05.01.2019

Новитет во емисијата на Сергеј Варошлија се политичарите.

Тој за јавноста ги открива сите негативни, но и позитивни работи кај нив кога станува збор облеката. Целата емисија погледнете ја во продолжение:

Back To Top