skip to Main Content

Погледнете ги дечињата кои се маскирале како Сергеј за први април! (ВИДЕО)

Погледнете ги дечињата кои се маскирале како Сергеј за први април! (ВИДЕО)
  • 04.04.2019

Уште една емисија во која имаше модни катастрофи, но и модни погодоци според Сергеј Варошлија. Но, според нас навистина симпатичен е делот каде ги прикажува дечињата кои се маскирале како него за денот на шегата.

Во продолжение погледнете ја целата емисија:

Back To Top