skip to Main Content

„Пак чевли, предатор да бидам“: Сергеј Варошлија удри по модните катастрофи! (ВИДЕО)

„Пак чевли, предатор да бидам“: Сергеј Варошлија удри по модните катастрофи! (ВИДЕО)
  • 28.11.2018

Леле драги гледачи, превртена е, она е како да ја урочил некој и како да не и е добро, паднала во несвест, али пропратно она морала да се наслика……“ – во свој стил Сергеј Варошлија.

На Сергеј неколку пати му пукна душата во ова издание на студио „Мода“, а веруваме и на вас ќе ви пукне:

Back To Top