skip to Main Content

Нов часовник „Монако“ на ТАГ Хојер и Бамфорд

Нов часовник „Монако“ на ТАГ Хојер и Бамфорд
  • 30.03.2018

ТАГ Хојер и Бамфорд Вач Департмент го претставија новиот модел на чесовниците „Монако“ со препознатлив визуелен идентитет.

Новиот модел има цврсто квадратно карбонско куќиште и елегантен, сосем црн бројчаник, како и аква сини хронографи.

За дополнителна елеганција, каишките на овој часовник се од кожа на алигатор.

Back To Top