skip to Main Content

Наоми Кембел прогласена за модна икона на годината

Наоми Кембел прогласена за модна икона на годината
  • 28.03.2018

Наоми Кембел, во светот на модата позната како „црната пантерка“, ќе ја прими наградата “Fashion Icon 2018” – најави Советот на модни дизајнери на Америка. Свечената церемонија е закажана за 4 април, кога ќе бидат доделени наградите од најдобрите американски модни дизајнери.

„Чест ми е што во мене препознаа овогодишна “Fashion Icon”. пораснав во модната индустрија и неизмерно сум благодарна на американските модни дизајнери кои ме поддржуваа да истраам“ – изјави Кембел.

Back To Top