skip to Main Content

Модни совети, критики и пофалби со Сергеј Варошлија во отвореното студио на „1ТВ“

Модни совети, критики и пофалби со Сергеј Варошлија во отвореното студио на „1ТВ“
  • 31.03.2018

Познатиот стилист Сергеј Варошлија ја имаше својата прва емисија во отвореното студио на „1ТВ“, каде негова задача ќе биде да дели совети за мода, да критикува и се разбира, да пофали кога треба.

Први на тапет му се најдоа неколку наши познати личности од домашниот шоу-бизнис.

Сергеј ја искара познатата фолк-пејачка Елена Велевска, но ја пофали водителката Милена Антовска, а за Влатко Лозаноски кажа дека има доста голем напредок во неговиот стајлинг.

Следете го Сергеј секојдневно во отвореното студио на „1ТВ“.

 

Back To Top