skip to Main Content

„Модна недела, изглед, стјуардеса да будем“: Погледнете го вчерашното издание на Студио „Мода“ со Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

„Модна недела, изглед, стјуардеса да будем“: Погледнете го вчерашното издание на Студио „Мода“ со Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 09.11.2018

Неколку дена Сергеј Варошлија ја има на тапет модната недела која се одржа во Скопје и сеуште гледаме дека има многу модни катастрофи.

„Што е ова? Модна недела, изглед, стјуардеса да будем??- Ја отсликува можеби целокупната организација Сергеј Варошлија во една реченица.

Погледнете го целото издание на Студио „Мода“:

Back To Top