skip to Main Content

„Леле, леле, анаконда да будем“: На Сергеј му пукна душата по којзнае кој пат! (ВИДЕО)

„Леле, леле, анаконда да будем“: На Сергеј му пукна душата по којзнае кој пат! (ВИДЕО)
  • 08.11.2018

На тапет на Сергеј Варошлија беа повторно дел од присутните на модниот викенд кој се одржа изминатиов викенд.

„Анаконда да будем со истрган задник“ е реченицата која ја издвоивме од ова издание.

Погледнете ја целата емисија „Мода“:

Back To Top