skip to Main Content

Купете маички со омилените зборови на Сергеј Варошлија: Дознајте ги деталите (ВИДЕО)

Купете маички со омилените зборови на Сергеј Варошлија: Дознајте ги деталите (ВИДЕО)
  • 14.11.2018

Маички со натписи: „#ќемипукнедушата“, „#џигербоја“, „#квазистарлета“, „#манекенкадабудем“, „#непознатопотекло“, „#петардирана“, „#урбано“ и уште неколку други во петок, сабота и недела ќе може да си ги купите во „Сити Мол“ на вториот кат на штандот на 1ТВ.

Покрај тоа што ќе може да си купите маичка со омилените зборови, ќе имате прилика и да се дружите, да поразговарате и да се фотографирате со познатиот водител Сергеј Варошлија.


Инаку во иднина ќе следат и други изненадувања од Сергеј, но за да дознаете за што точно станува збор гледајте ја емисијата „Мода“ секој работен ден од 19 часот на 1ТВ!

 

 

Back To Top