skip to Main Content

„Каква е оваа брука драги гледачи, ова не е смешно, ова е вулгарно“: Сергеј во шок! (ВИДЕО)

„Каква е оваа брука драги гледачи, ова не е смешно, ова е вулгарно“: Сергеј во шок! (ВИДЕО)
  • 29.11.2018

Сергеј Варошлија во најновото издание на студио „Мода“ само што не заплака од мака!

За издвојување е моментот кога тој ја коментираше госпоѓата со фотографии кои се само за на портал за возрасни.

Да не ви откриваме премногу, подгответе ги пуканките и уживајте во наредните 30 минути:

Back To Top