skip to Main Content

Елена Ристеска на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Елена Ристеска на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 09.01.2019

Познатата поп пејачка Елена Ристеска во вчерашното издание на Студио „Мода“ беше на тапет кај Сергеј Варошлија.

Коментарите од негова страна не беа позитивни, а вие во видеото дознајте за што станува збор:

Back To Top