skip to Main Content

Го дотера од глава до пети: Сергеј Варошлија богато награди еден до неговите обожаватели (ВИДЕО)

Го дотера од глава до пети: Сергеј Варошлија богато награди еден до неговите обожаватели (ВИДЕО)
  • 26.11.2018

Лудилото наречено „СергејМанија“ заврши вчера (недела) во трговскиот центар „Сити Мол“. Како и во саботата, така и вчера беше дотеран од глава до пети еден од многубројните обожаватели на Сергеј.

Погледнете ја целата емисија:

Back To Top