skip to Main Content

(ВИДЕО) Модни трикови кои ќе ви помогнат во дефинирање на вашиот стил

(ВИДЕО) Модни трикови кои ќе ви помогнат во дефинирање на вашиот стил
  • 28.03.2018

Долгото и мачно пребарување завршува тука. Кога станува збор за наоѓање едноставни домашни „лекови“ за лесни трикови за облека, за поправка на валкани или оштетени парчиња облека, сите бараат побрзи и полесни решенија. Без разлика дали сакате да го исчистите вашето омилено парче облека по нешто што ќе се истури на тоа, или пак се обидувате да најдете начин како да го искомбинирате омиленото парче облека, со останатите работи во вашиот плакар – ова видео е наменето за вас!

Back To Top