skip to Main Content

„Печат на неделата“ – што понатаму ако не добиеме датум од ЕУ?

„Печат на неделата“ – што понатаму ако не добиеме датум од ЕУ?
  • 09.06.2018

До каде е Македонија во својата европска интегративна агенда? Што ќе се случува доколку не добиеме датум за отворање на преговори со ЕУ?

На оваа тема, гостин во „Печат на неделата“ е вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи.

Гледајте нѐ во недела во 21 часот.

Back To Top