skip to Main Content

1ТВ од денеска достапна и на ВИП ТВ – Близу и ВИП ТВ Лите – Бум ТВ

1ТВ од денеска достапна и на ВИП ТВ – Близу и ВИП ТВ Лите – Бум ТВ
  • 24.10.2018

Поради огромниот интерес за следење на програмата на 1ТВ, ги информираме нашите гледачи дека можат да не следат на следниве оператори:

  • ВИП – 13 канал
  • МахТВ – 13 канал
  • Неотел – 12 канал
  • Близу и Бум ТВ
  • Вип ТВ лите – Бум тв
  • Вип ТВ – Близу

Националната телевизија 1ТВ исто така е пуштена во мрежата на Телекабел на следните фрекфенции:

1ТВ на гледачите им нуди богата програма по светски стандарди од информативно–забавен карактер, поточно информативни изданија, емисии за судство, економија, шоу бизнис, спорт – сето тоа во сопствена продукција. Телевизијата нуди и квалитетни домашни и странски филмови. Централната информативна емисија е „Отворено Студио 1“, која се емитува секој работен ден од 14 до 23 часот.

Back To Top