skip to Main Content

Јанева го одби барањето за изземање на обвинителите Бубевски и Фетаи од „Титаник 3“

Јанева го одби барањето за изземање на обвинителите Бубевски и Фетаи од  „Титаник 3“
  • 19.08.2019

Специјалната обвинителка, Катица Јанева го одби барањето на адвокатот во случајот „Титаник 3“, Еленко Миланов, за изземање на обвинителите Гаврил Бубевски и Фатиме Фетаи од случајот.

Инаку, денеска Миланов, барањето за изземање го образложи дека е поради конфронтација меѓу обвинителката Јанева и обвинителите Фетаи и Бубевски. Одбраната бараше и изземање на Јанева, но судијката Марија Клетничка го одби.

Back To Top