skip to Main Content

Јанакиески го прекина штрајкот со глад

Јанакиески го прекина штрајкот со глад
  • 16.07.2019

Поранешнот министер за транспорт и врски Миле Јнанакиески го прекинал штрајкот со глад во затворот во Шутка. Тој неодамна заврши во болница, а лекарите тогаш го советувале да го прекине штрајкот со глад за да може да ја издржи терапијата која ја прима.

Јанакиески е обвинет за повеќе предмети кои го води Специјалното јавно обвинителство.

Back To Top