Хан: Им се извинувам на граѓаните на Северна Македонија и на Албанија

Финското претседателство и еврокомесарот за проширување не ја криеја разочараноста од исходот на денешниот Совет за општи работи на ЕУ на кој европските министри не успеаја да постигнат консензус за одредување датум за старт на преговори со С. Македонија и … Continue reading Хан: Им се извинувам на граѓаните на Северна Македонија и на Албанија