„Франција си игра со оган”

Министрите за надворешни работи и за надворешни работи на ЕУ се судрија во Луксембург во последниот обид да постигнат договор пред самитот на ЕУ оваа недела каде што многу земји членки сакаат да го започнат пристапниот процес за Скопје и … Continue reading „Франција си игра со оган”