skip to Main Content

(Фото) По кадата и плочките, од Охридско Езеро изваден бојлер

(Фото) По кадата и плочките, од Охридско Езеро изваден бојлер
  • 14.08.2019

Откако пред извесно време од дното на Охридското Езеро беа извадени плочки и када, деновиве и бојлер беше изваден од дното на езерото.

„Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи…
Локација село Трпејца кај местото викано На Дол, длабочина 5 метри на околу 10 метри од брегот“, истакнаа од нуркачкиот клуб „Акватек“.

Извор: Фокус.мк

Back To Top