skip to Main Content

Фотогалерија од свеченото отворање на Националната 1ТВ

Фотогалерија од свеченото отворање на Националната 1ТВ
  • 31.03.2018

Националната Телевизија “1ТВ“ е новиот бренд во македонскиот медиумски етер.

На свеченото отворање беа присутни околу 500 гости. На настанот се забавуваа со богата музичка програма, а се дружеа и со тимот на 1ТВ.

На свечена церемонија црвената лента ја пресекоа сопственикот Бојан Јовановски и главниот и одговорен уредник Ацо Кабранов.

Поздравен говор на свеченото отворање одржа сопственикот на Националната „1ТВ“, Бојан Јовановски.

          

Back To Top