skip to Main Content

Утре стартува „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов, ексклузивен гостин Стево Пендаровски

Утре стартува „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов, ексклузивен гостин Стево Пендаровски
  • 03.04.2018

Од утре стартува емисијата „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов. Во неа, секоја среда и петок на 1ТВ, од 20.30 часот, со свои гости, Кабранов ќе ги анализира актуелните теми од разни сфери на општеството.

Првата емисија е веќе утре, посветена на Денот на НАТО, а соговорник е Националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски.

Со него, ќе се обидеме да ја расчистиме дилемата дали во фото-финишот ќе станеме полноправна членка на Северноатлантскиот пакт или ќе ни се повтори Букурешкиот самит.

Back To Top