skip to Main Content

Усеини од ДУИ бара новинарите да го остават на мира за дивоградбата во центарот на Охрид

Усеини од ДУИ бара новинарите да го остават на мира за дивоградбата во центарот на Охрид
  • 12.07.2019

Нефи Усеини, советник во Општина Охрид од ДУИ, ги советува новинарите да не се занимаваат со неговата дивоградба кај Чинарот во Охрид, туку, како што вели, да се интересираат за други дивоградби.

-Ве молам оставете ме на мира, да не бидам безобразен, расправајте се со други дивоградби – кусо изјавил Усени за ТВ 24 вести.

Иако општината Охрид издаде решение дека станува збор за двоградба, Усени наместо да го отстрани објектот, имаше свечено отворање на ресторан.

Back To Top