skip to Main Content

Уапсен државниот правобранител – Емилија Радојкова!

Уапсен државниот правобранител – Емилија Радојкова!
  • 28.06.2019

Во денешната полициска акција е уапсена државниот правобранител, Емилија Радојкова, пренесува Алсат.

Според информацијата Радојкова пред пет месеци дала отказ од Државен Правобранител. Таа е осомничена за злоупотреба на службената положба.

Back To Top