skip to Main Content

Трансродов маж во Македонија: Алекс Ристовски вечерва во „Лица“

Трансродов маж во Македонија: Алекс Ристовски вечерва во „Лица“
  • 23.04.2018

Предизвици и сопки кои ги наметнува општеството, а понекогаш и најблиските. Битката против туѓите осудувања воопшто не е лесна. Личност која има собрано доволно голема храброст за да остане доследен на себеси и да не се преправа во нешто што не е, само затоа што општествените правила и принципи го налагаат тоа.

Вечерва во „Лица“ – Алекс Ристовски, еден од луѓето кои ја водат оваа битка.

Back To Top