skip to Main Content

Судијката Мирјана Лазарова Трајковска гостин во „Правда и неправда“

Судијката Мирјана Лазарова Трајковска гостин во „Правда и неправда“
  • 19.04.2018

За состојбите во судството и заштитата на човековите права, во „Правда и неправда“ гостуваше Мирјана Лазарова Трајковска, поранешен судија во Европскиот суд за човекови права и судија на Уставниот суд.

Back To Top