skip to Main Content

Стоилковиќ: Собранието како сточен пазар

Стоилковиќ: Собранието како сточен пазар
  • 19.10.2018

„Собранието како сточен пазар“. Вака, пратеникот Иван Стоиљковиќ , претседател на Демократска партија на Србите, пред малку на својот фејсбук профил ја опиша ситуацијата во Собранието, додека сите исчекуваат да почне Седницата на која треба да се гласа за почеток на постапката за уставни измени.

 

Back To Top