skip to Main Content

Стартуваше новата емисија на 1ТВ – „Печат на неделата“ со Сашо Орданоски

Стартуваше новата емисија на 1ТВ – „Печат на неделата“ со Сашо Орданоски
  • 22.04.2018

Во првата емисија „Печат на неделата“ со Сашо Орданоски гостуваа Александар Тортевски, адвокат, и Мухамед Зеќири, пратеник во Собранието на Република Македонија.

Темите на овој „Печат на неделата“ беа судењата за насилствата во Собранието од 27 април 2017 година и добиената препорака од Европската комисија.

Погледнете ја емисијата во видеото:

Back To Top