skip to Main Content

Среде претстава се поплави Драмски театар

Среде претстава се поплави Драмски театар
  • 23.05.2018

Обилните дождови кои вечерва го зафатија Скопје и регионот, го поплавија Драмски театар среде претстава. Имено, според видеото објавено на социјалните мрежи, може да се види дождот кој пробива од покривот, поплавувајќи ги седиштата и сцената, поради што претставата била прекината. Вработените поставиле кофи за собирање на водата, а публиката го напуштила театарот.

Back To Top