skip to Main Content

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов гостин во „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов гостин во „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов
  • 25.04.2018

Петре Шилегов пред точно шест месеци влезе во градоначалничкиот кабинет.

Што е сработено за изминативе шест месеци?

-Скопје изминативе децении е третирано како несакано дете, вели скопскиот градоначалник Шилегов, но додаве дека во изминативе шест месеци Скопје стана слободарски град.

Одговорите на прашањата колкава е дупката во градската каса, што ќе биде со објектите и галиите од Скопје 2014, како ќе се справува градската власт со загадувањето, како да се подобри јавниот сервис и на другите теми погледнете ги во видеото:

Back To Top