skip to Main Content

(Видео) Се преврте камион на автопатот Тетово-Скопје

(Видео) Се преврте камион на автопатот Тетово-Скопје
  • 06.05.2019

Тешка сообраќајна несреќа се случи на автопатот Тетово-Скопје, каде што се преврте товарен камион, извести очевидец за 1ТВ.

За сега не е позната причината за несреќата, се очекуваат дополнителни детали од МВР по истрагата.

Поради несреќата, сообраќајот се одвива отежнато, по една сообраќајна лента.

Back To Top