skip to Main Content

Се породи екс министерката Гордана Јанкулоска

Се породи екс министерката Гордана Јанкулоска
  • 28.06.2018

Поранешната Министерка за внатрешни работи денеска се породила во една од скопските болници. Јанкулоска на свет донела здраво машко дете кое ќе го носи името Петар. Тоа е првото дете во семејство на екс министерката Јанкулоска и нејзиниот сопруг Влатко.

Back To Top