skip to Main Content

Сања Лукаревска гостинка во Уреднички брифинг-Студио 1, 1ТВ отворена за Вашите прашања

Сања Лукаревска гостинка во Уреднички брифинг-Студио 1, 1ТВ отворена за Вашите прашања
  • 03.07.2018

Поход на инспекциските служби. „Чешлањето“ на угостителски објекти ја разбрани јавноста. Пратениците бараат Управата за јавни приходи да влезе и во верските претставништва.

На оваа тема и на уште многу други, одговара директорката на УЈП, Сања Лукаревска.

Уреднички брифинг и Студио 1 продолжуваат во специјален формат. Профилите на 1ТВ на социјалните мрежи отворени за сите Ваши прашања поврзани со УЈП.

Среда, 20.30 часот.

Back To Top