Ременски: Не чувствувам вина – ќе соработувам со обвинителството

По распитот во Кривичниот суд осомничената пратеничка Фросина Ременски пред новинарите изјави дека за проширената истрага за Рекет во која таа е осомничена дека со својот авторитет оставила впечаток дека зад проектите на Меѓународен сојуз стои извршната власт, не се чувствува … Continue reading Ременски: Не чувствувам вина – ќе соработувам со обвинителството