skip to Main Content

Радмила Шекеринска денеска гостинка во Студио 1 од 17 часот

Радмила Шекеринска денеска гостинка во Студио 1 од 17 часот
  • 20.04.2018

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, денеска гостува во Студио 1 од 17 часот. Актуелната внатрешна и надворешна политичка состојба во фокусот.

Back To Top