skip to Main Content

Радмила Шекеринска вечерва во „Граѓански форум“ со Александар Чомовски, со отворени телефонски линии

Радмила Шекеринска вечерва во „Граѓански форум“ со Александар Чомовски, со отворени телефонски линии
  • 07.02.2019

Македонија зачекори во НАТО. Вечерва од  21 часот министерката за одбрана Радмила Шекеринска во специјалното издание на „Граѓански форум“  со Александар Чомовски.

Поставете и прашање на министерката на отворените линии на 1ТВ: 02 30 55 551 и 02 30 55.553.

Гледајте не!

Back To Top