skip to Main Content

Професорот на Медицински факултет Хисни Исмаили ќе биде нов министер за култура

Професорот на Медицински факултет Хисни Исмаили ќе биде нов министер за култура
  • 21.06.2019

Универзитетскиот професор, Хисни Исмаили, ќе биде нов министер за култура, објави телевизијата „Алсат М“.

Според неговата биографија, Исмаили се образувал во Тузла и моментално е професор на Медицински факултет во земјава.

Премиерот Зоран Заев денеска треба да достави предлози за нови министри и во други ресори каде ќе има промени.

Back To Top