skip to Main Content

Приведен поранешниот в.д. директор на Централниот регистар

Приведен поранешниот в.д. директор на Централниот регистар
  • 06.08.2019

Приведен е поранешниот в.д. директор на Централниот регистар, Андреа Поповски поради сомнеж дека ги злоупотребил службената положба и овластувањата.

Поповски се товари дека вработувал партиски кадри.

За ова дело се осомничени уште четири вработени во Централниот регистар кои засега не се лишени од слобода.

Back To Top