skip to Main Content

Пресудата за Груевски одекна како бомба низ светските медиуми

Пресудата за Груевски одекна како бомба низ светските медиуми
  • 24.05.2018

Првата пресуда која резултираше со затворска казна за експремиерот и човекот со најдолг стаж на оваа функција, Никола Груевски е предмет на интерес во поголемиот дел од светските медиуми.

Па така еден од насловите кои што можеби најдобро ја отсликува реалноста е – „Блиндираниот мерцедес не можеше да го одбрани Груевски од обвинение за корупција“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top