skip to Main Content

Препораката на ЕК – до каде сме и уште што треба да направиме – гостин во „Студио 1“ Радмила Шекеринска

Препораката на ЕК – до каде сме и уште што треба да направиме – гостин во „Студио 1“ Радмила Шекеринска
  • 20.04.2018

Со вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска Јанковска во „Студио 1“ разговаравме за препораката од ЕК – кои беа реформите што ги вреднуваше Брисел и уште што треба да се направи за да стигнеме до посакуваната цел – членство во ЕУ и во НАТО.

Back To Top