skip to Main Content

Премиерот Заев гостин во „Уреднички брифинг“ (Видео)

Премиерот Заев гостин во „Уреднички брифинг“ (Видео)
  • 25.06.2018

Премиерот Зоран Заев беше гостин во „Уреднички брифинг“, каде што зборуваше за претстојниот референдум по договорот со Грција за името, перспективите на Македонија за НАТО и за ЕУ и домашната политичка ситуација во светлото на тектонските промени во изминатиот месец.

Меѓу другото, гледачите на 1ТВ имаа можност да упатат прашања до премиерот за теми што ги интересираат.

За сите оние што го пропуштија интервјуто, можат да го погледнат во видеото:

Back To Top