skip to Main Content

„Правда и Неправда“ со Гордана Дувњак на 1ТВ

„Правда и Неправда“ со Гордана Дувњак на 1ТВ
  • 12.04.2018

Стартуваше емисијата „Правда и Неправда“ со Гордана Дувњак. Вашиот водич низ лавиринтот на правниот хаос.

Специјалното јавно обвинителство вечерва од друг агол низ призма на двајца обвинители од тимот на Катица Јанева, кои барем досега беа во сенка на трите дами, популарно наречени „Македонските чарлиеви Ангели“.

Разговорот со обвинителите Гаврил Бубевски и Љубомир Лапе погледне во видеото од „Правда и Неправда“.

Back To Top