skip to Main Content

После твитер статусот на Пендаровски многу нешта стануваат појасни

После твитер статусот на Пендаровски многу нешта стануваат појасни
  • 24.04.2019

-Професорке, повторно се служите со невистини. Но сега барам од @televizijatelma да ве демантира. Дебата не била закажана. Ваквите невистини нема да ве искупат за вашето реално бегање од најавената дебата на Жешко столче, и порача Стево Пендаровски на Гордана Силјановска од ВМРО ДПМНЕ.

Back To Top