skip to Main Content

Погледнете како ќе изгледа кампањата на „1ТВ“ за новата телевизиска сезона (ФОТО)

Погледнете како ќе изгледа кампањата на „1ТВ“ за новата телевизиска сезона (ФОТО)
  • 27.08.2018

Денеска во просториите на „1ТВ“ се снимаше рекламна-кампања за новата сезона, во која покрај стариот тим премиерно се појавуваат и новите тв-лица.

Новата кампања ќе имате можност да ја видите за неколку дена на големите билборди во нашиот главен град, како и низ градовите во целата држава.

Како што веќе и пишуваа дел од он-лајн медиумите, тимот на „1ТВ“ ќе биде збогатен со веќе добро познати новинарски и тв-ѕвезди.

 

Back To Top