skip to Main Content

Пендаровски: Нема да „шетам“ со ротациски светла и да блокирам сообраќај

Пендаровски: Нема да „шетам“ со ротациски светла и да блокирам сообраќај
  • 22.05.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски ја поддржува иницијативата на невладините организации за намалување на привилегиите на функционерите и најавува дека нема да „шета“ со ротациски светла и да блокира сообраќај на крстосниците.

Back To Top