skip to Main Content

Пендаровски му понудил, Река одбил да му биде советник

Пендаровски му понудил, Река одбил да му биде советник
  • 22.05.2019
Блерим Река одбил да биде надворешен соработник на Пендаровски. Пендаровски лично му понудил, но по два дена размислување Река одбил со образложение дека по првиот круг и писмото неговите поддржувачи да гласаат за европска иднина добил критика од албанскиот електорат дека имал договор со Пендаровски, што не е точно, велат од претседателскиот кабинет.
Back To Top