skip to Main Content

ОЈО испрати допис до СЈО за преземање на предметите

ОЈО испрати допис до СЈО за преземање на предметите
  • 10.09.2019

Основното јавно обвинителство испрати допис до Специјалното јавно обвинителство во врска со преземањето на предметите, потврдија попладнево од ОЈО за МИА.

Дописот за преземање на предметите следува по неодамнешното известување што од притвор го испрати специјалната јавна обвинителка Катица Јанева со кое даде овластување сите предмети на СЈО да ги преземе ОЈО.

Back To Top