skip to Main Content

Отворено Студио во 19 часот – потпишувањето на договорот со Грција во фокусот

Отворено Студио во 19 часот – потпишувањето на договорот со Грција во фокусот
  • 17.06.2018

Отвореното Студио продолжува во 19 часот. Псарадес последната станица за решавање на спорот меѓу Македонија и Грција. Анализи, аргументи, вокс попули – се со една цел, да ги информираме граѓаните.

По отвореното студио кое започнува во 19 часот, продолжуваме со Печат на неделата, каде од прва рака, информации од министерката Радмила Шекеринска.

Бидете со нас.

Back To Top