skip to Main Content

Одложено рочиштето за „Титаник 3“ поради семејни проблеми на судијката

Одложено рочиштето за „Титаник 3“ поради семејни проблеми на судијката
  • 08.05.2018

Рочиштето за предметот на СЈО „Титаник 3“ е одложено за 11 мај поради други обврски на судијката Гордана Спировска.

По получасовната пауза дадена од судијката Оља Ристова, денешното рочиште не продолжи поради информацијата дека на вториот судија Гордана Спировска во меѓувреме и било јавено за итни семејни проблеми.

Во „Титаник 3“ на обвинителната клупа се наоѓаат Ејуп Аљими од ДУИ и Исмет Гури, затоа што како членови на Општинската изборна комисија во Чаир „уништување изборен материјал“ .

Ова е трето одложување на судењето за „Титаник 3“.

 

Back To Top