skip to Main Content

Обвинението против Панчевски стигна во Судскиот совет

Обвинението против Панчевски стигна во Судскиот совет
  • 10.07.2019

Обвинението против судијата Владимир Панчевски за местење судски предмети стигна во Судскиот совет.

Против Панчевски се води и процес за нестручно постапување, а предметот за него ќе биде дополнето со новото обвинение. Тој е обвинет дека го манипулирал електронскиот АКМИС систем и делел предмети на рака кај судии за кој сметал дека му се од доверба.

Back To Top